Републиканката от щата Джорджия -  Марджъри Тейлър Грийн – нарече

...
Републиканката от щата Джорджия -  Марджъри Тейлър Грийн – нарече
Коментари Харесай

Американската депутатка заяви, че Демократическата партия се ръководи от педофили

Републиканката от щата Джорджия -  Марджъри Тейлър Грийн – назова Демократите в Съединени американски щати партия, ръководена от педофили. Крайнодесният политик даде изявление за предаването „ 60 минути “ по телевизия Си Би Ес. Агенциите означават, че Грийн не е дала доказателства в поддръжка на думите си.

Преди да стартира диалогът 81-годишната журналистка акцентира, че 14-минутният фрагмент от изявлението е било снимано преди да бъде импортиран обвинителния акт против Доналд Тръмп. В началото самата Грийн отбелязва някои приликите  като разбирания с някогашния американски президент.

На моменти поражда напрежение сред Грийн и журналистката Лесли Стал.

След като Грийн съобщи, че Демократическата партия се застъпва за „ ухажването на деца “ и че несъмнено би ги нарекла партия на педофили, Стал реагира: „ Те не са педофили. Защо трябваше да казвате това? “. Марджъри Тейлър Грийн декларира, че демократите и даже Джо Байдън поддържа трансджендър интервенциите на деца, както и сексуализацията. 

В различен миг републиканката отбелязва: „ Не мисля, че във Вашингтон имаме проблеми с приходите. Имаме проблем с харчовете “.

По време на изявлението бяха излъчени фрагменти, на които републиканката, представляваща щата Джорджия в Камарата на представителите, подвига тежести и беседва с гласоподаватели.

Тя има 3 деца от някогашния си брачен партньор и е работила за фамилния строителен бизнес, който тя и нейният тогавашен брачен партньор купуват от татко ѝ, с цел да развиват сами. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР